Poliisi epäilee: Uhria piikitettiin riidan päätteeksi Blockfesteilla Tampereella

Poliisi on aloittanut rikostutkinnan mahdollisesta piikitystapauksesta Tampereella. Poliisin mukaan uhri oli tuntenut piston vasemmassa olkavarressaan.

Blockfest-festivaalia vietettiin Tampereella 19.–20. elokuuta.

30.8. 10:03

Poliisi on aloittanut rikostutkinnan mahdollisesta piikitystapauksesta Tampereella. Epäilty piikitys on poliisin mukaan tapahtunut elokuun lopulla järjestetyillä Blockfest-festivaaleilla.

Sisä-Suomen poliisin tiedotteen mukaan uhri on kertonut ajautuneensa sanalliseen riitaan vieraan seurueen kanssa festivaalialueen juomajonossa. Käännettyään seurueelle selkänsä hän oli tuntenut pistoksen vasemmassa olkavarressaan.

Tämän jälkeen henkilö oli hakeutunut ensiaputeltalle. Tarkastuksen jälkeen hän on jatkanut iltaansa festivaalilla, poliisin tiedotteessa kerrotaan.

Poliisi tutkii tapausta pahoinpitelynä.

Kyseessä on ensimmäinen piikittämiseen liittyvä rikostutkinta Sisä-Suomen poliisissa.

Helsingin poliisi tiedotti maanantaina tutkivansa ensimmäistä kertaa piikittämiseen liittyvää rikosepäilyä. Helsingin rikosepäilyssä on kyse helsinkiläisen yökerhon tapahtumista viime viikonloppuna.

Piikityksessä on kyse ihmisten huumaamisesta tyypillisesti baareissa ja yökerhoissa. Ilmiö alkoi nousta pinnalle viime vuoden syksyllä erityisesti Britanniassa.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat