Kaksi kuoli ja useita loukkaantui kolarissa Porvoossa – Toisen auton kuljettajaa epäillään törkeästä kuoleman­tuottamuksesta

Onnettomuus tapahtui puoliltaöin Läntisellä Mannerheiminväylällä.

1.10. 2:07 | Päivitetty 2.10. 15:15

Kaksi ihmistä kuoli kahden henkilöauton kolarissa Uudellamaalla Porvoossa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Lisäksi yksi ihminen loukkaantui vakavasti ja useita lievästi.

Aiemmin pelastuslaitos oli puhunut yhdestä kuolleesta, mutta sunnuntaina kuolleiden määrä nousi kahteen.

Onnettomuus tapahtui Läntisen Mannerheiminväylän ja Hornhattulantien risteyksessä. Tie oli poikki liikenteeltä useita tunteja onnettomuuden jälkeen.

Autoissa oli turmahetkellä yhteensä kymmenen ihmistä. Pelastuslaitos kertoi lauantaina, että toisessa kolariautossa oli yhteensä kahdeksan ihmistä, joista kolme oli ollut auton takakontissa. Toisessa autossa oli ollut kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Kuolleet olivat samassa autossa.

”Poliisi on kuullut alustavasti toisen ajoneuvon kuljettajaa, ja poliisi epäilee häntä tällä hetkellä kahdesta törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä useista vammantuottamuksista”, rikoskomisario Krista Vallila kertoi poliisin tiedotteessa sunnuntaina iltapäivällä.

Rikosnimikkeet saattavat muuttua tutkinnan edetessä. Poliisi kertoo olevansa kiinnostunut kaikista onnettomuutta edeltävistä kuvista ja videoista sekä silminnäkijä­havainnoista. Niitä voi lähettää osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat