Kaksi miestä varasti pankki­automaatin Citymarketin seinästä – Tältä irtirevitty koje näyttää

Varkaat irrottivat pankkiautomaatin Citymarketin ulkoseinästä pyöräkuormaajan avulla Mäntsälässä.

Seinästä revitty pankkiautomaatti oli jätetty kadulle lojumaan.

7.10. 11:49 | Päivitetty 7.10. 14:24

Pankkiautomaatti varastettiin Citymarketin ulkoseinästä Mäntsälässä torstain ja perjantain välisenä yönä.

Valvontakameran tallenteista näkyy, kuinka Mäntsälässä Sälinkääntiellä sijaitsevan Citymarketin luo oli ajanut iso pyöräkuormaaja, jonka kyydissä oli ollut kaksi miestä. Miehet olivat repineet pyöräkuormaajan avulla pankkiautomaatin irti seinästä ja nostaneet sen kyytiin.

Pankkiautomaatti irrotettiin seinästä pyöräkuormaajan avulla.

Varkaudessa käytetty pyöräkuormaaja oli varastettu aiemmin Liedontieltä. Poliisin mukaan tapahtuneeseen liittyy todennäköisesti myös ajoneuvo, joka on hinannut kuomullista kevytperävaunua.

Paikkakuntalainen mies näki perjantaina aamukymmenen aikaan pankkiautomaatin jäänteet noin kilometrin päässä Citymarketista hiekkakentällä. Hän ei halua esiintyä julkisuudessa nimellään rikostapauksen vuoksi.

Mies kertoi havainneensa aiemmin aamulla, että ”poliiseja oli paljon kylillä ja pankkiautomaatti oli revitty seinästä”. Automaatti sijaitsi Citymarketin ulkotiloissa. Sen paikalle oli laitettu miehen mukaan aamulla valkoinen levy.

”Pyörin vähän aikaa sen jälkeen kylillä autolla, kunnes huomasin vanhan Hirvenkruunun pihalla poliiseja ja pankkiautomaatin jäänteet. Näytti siltä, että rahat olisi viety automaatista”, mies kertoo HS:lle.

Ravintola Hirvenkruunu suljettiin yli 50 vuoden toiminnan jälkeen muutama vuosi sitten. Nyt rakennus on purettu.

Poliisi ei ole kommentoinut sitä, saivatko varkaat rahaa pankkiautomaatista tai oliko poliisi itse siirtänyt automaatin osia paikalta.

Poliisi pyytää havaintoja torstain ja perjantain väliseltä yöltä, etenkin kello kahden ja neljän väliseltä ajalta, havaintoja tapahtumapaikan läheisyydessä liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista. Vihjeitä voi toimittaa Itä-Uudenmaan vihjepuhelimen Whatsappiin numeroon 050 399 9026 tai sähköpostiin vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat