Syyttäjän päätös pitää: Teemu Torssoselle ei syytettä Pekka Katajan murhan yrityksessä

Torssonen oli alkuperäisen esitutkinnan aikana asiassa epäiltynä. Syyttäjä päätyi tällöin tekemään hänen osaltaan syyttämättä­jättämispäätöksen ei näyttöä -perusteella.

Teemu Torssonen vapautui syytteistä viime vuoden helmikuussa.

28.10. 13:31 | Päivitetty 28.10. 13:34

Syyttäjät eivät peruuta Jyväskylän entisen kaupunginvaltuutetun Teemu Torssosen syyttämättäjättämistä perussuomalaisten vaalipäällikköön Pekka Katajaan kohdistuneessa murhan yrityksessä.

Syyttämättä­jättämis­päätöksen kumoamista harkittiin poliisin tekemän lisätutkinnan takia. Syyttäjien mukaan lisätutkinta ei kuitenkaan anna edellytyksiä peruuttaa aiempaa päätöstä. Asia jää näin Torssosen osalta aiemman syyttämättä­jättämispäätöksen varaan.

Kataja pahoinpideltiin kotonaan Jämsän Jämsänkoskella heinäkuussa vuonna 2020. Kaksi miestä tunkeutui hänen asuntoonsa, ja häntä lyötiin useita kertoja päähän vasaralla tai muulla esineellä.

Torssonen oli alkuperäisen esitutkinnan aikana asiassa epäiltynä. Syyttäjä päätyi tällöin tekemään hänen osaltaan syyttämättäjättämispäätöksen ei näyttöä -perusteella. Hän on kiistänyt kaikki häneen kohdistuneet rikosepäilyt.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat