Lähihoitajaa syytetään vanhuksen törkeästä raiskauksesta palvelu­talossa

Lähihoitajaa vastaan on nostettu syyte vanhusten palvelukeskuksen asukkaaseen kohdistuneesta törkeästä raiskauksesta Nakkilassa. Häntä syytetään myös toiseen asukkaaseen kohdistuneesta törkeästä pahoinpitelystä.

Lähihoitajaa koskievien syytteiden käsittely alkaa Satakunnan käräjäoikeudessa 25. marraskuuta.

15.11. 13:35 | Päivitetty 15.11. 15:11

Nakkilassa vanhusten palvelukeskuksessa työskennellyt lähihoitaja on saanut syytteen asukkaan törkeästä raiskauksesta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Häntä syytetään myös toiseen asukkaaseen kohdistuneesta törkeästä pahoinpitelystä. Sen tekoaika ulottuu marraskuusta 2021 kesäkuun 2022 loppupuolelle.

Näiden lisäksi 55-vuotias mies sai syytteen kahdesta huumausainerikoksesta. Toisen näistä epäillään liittyvän törkeään pahoinpitelyyn.

Poliisi otti miehen kiinni epäillyn raiskauksen jälkeen kesäkuun lopussa, ja käräjäoikeus vangitsi hänet pari päivää myöhemmin. Mies on edelleen vangittuna. Tutkinnassa paljastui epäilty törkeä pahoinpitely.

Terveydenhuollon ammattirekisterin tietojen perusteella syytetty on ammatiltaan lähihoitaja.

Miestä epäiltiin myös huumausaineita koskevasta varkaudesta, mutta siltä osin syyttäjä päätti olla nostamatta syytettä.

Asian käsittely Satakunnan käräjäoikeudessa alkaa 25. marraskuuta.

Oikaisu 15.11. kello 15.12: Törkeän pahoinpitelyn tekoaika ulottui kesäkuun 2022 loppupuolelle, ei 2023 loppupuolelle, kuten jutussa aiemmin luki.

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat