Uutta tietoa Oulun perhe­surmasta: Mies surmasi naisen tylpällä esineellä ja sitten itsensä

Poliisi jatkaa Oulun perhesurman tutkimista naiseen kohdistuneen teon osalta tapon tutkimisena ja miehen osalta kuolemansyyn selvittämisenä.

Oulun Heikinharjussa viime viikolla tapahtuneen henkirikoksen esitutkinta jatkuu poliisin arvion mukaan kevääseen asti.

16.11. 13:41

Poliisi on kertonut uutta tietoa Oulun Heikinharjussa viime viikolla tapahtuneesta epäillystä henkirikoksesta.

Kerrostaloasunnosta Oulun Heikinharjusta löytyi torstai-iltana 65-vuotias menehtynyt nainen. Naisen 62-vuotias aviomies löytyi kuolleena läheisestä maastosta.

Poliisi epäilee aviomiehen surmanneen ensin vaimonsa ja sitten itsensä.

Poliisin tuoreen tiedotteen mukaan kyseessä on ulkomaalainen pitkään naimisissa ollut pariskunta. Poliisin tiedossa ei ole, että pariskunta olisi aiemmin käyttäytynyt toisiaan kohtaan väkivaltaisesti.

Lue lisää: Poliisi epäilee perhe­surmaa Oulussa: Vaimonsa taposta epäilty löytyi kuolleena

Tapahtuma-ajaksi on tarkentumassa keskiviikko 9. marraskuuta. Tekoajankohta varmistuu, kun oikeuslääketieteellisen ruumiinavauksen tulokset valmistuvat.

Poliisi epäilee, naiseen kohdistuneessa teossa käytettiin tylppää lyömäesinettä. Tekoväline on nyt poliisin hallussa. Epäillystä tekovälineestä ei kerrota tällä hetkellä enempää.

Rikosylikomisario Janne Koskela Oulun poliisilaitokselta kertoo, että naisessa oli ulkoisia ja selkeästi havaittavia väkivallan merkkejä.

Teon motiivia selvitetään esitutkinnassa. Poliisi on viime päivinä puhuttanut useita henkilöitä henkirikokseen liittyen.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkimista naiseen kohdistuneen teon osalta tappona ja miehen osalta kuolemansyyn selvittämisenä.

Esitutkinta jatkuu teknisellä rikostutkinnalla ja kuulusteluilla. Esitutkinta tulee arvion mukaan kestämään kevääseen asti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat