Henkilö­auto törmäsi töissä olleeseen hinaus­auton kuljettajaan, hinaus­auton kuljettaja kuoli

Hinausauto oli noutamassa tiellä peräkärryä ojasta, kun henkilöauto törmäsi hinausauton kuljettajaan. 60-luvulla syntynyt hinausauton kuljettaja kuoli.

18.11. 15:35

Nelostiellä Jyväskylässä tapahtui torstai-illalla yhdeksän jälkeen kuolonkolari, jossa henkilöauto törmäsi hinausautoon ja sen kuljettajaan.

Kolarissa kuoli hinausauton 60-luvulla syntynyt kuljettaja, poliisi tiedottaa. Hinausauto oli kolarin tapahtuessa noutamassa tiellä peräkärryä, joka oli päätynyt ojaan.

Henkilöauto oli tullut Palokan rampista alas etelään menevälle kaistalle. Moottoritien suoralla henkilöauto törmäsi tiellä seisahtuneena olleeseen hinausautoon sekä kuljettajaan, joka seisoi auton ulkopuolella.

Vielä ei ole tietoa siitä, missä kohtaa tietä kuljettaja on tarkalleen ottaen seissyt, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Heidi Miettinen Sisä-Suomen poliisista.

”Kuljettaja oli parhaillaan ottamassa peräkärryä kyytiin. Peräkärry ei ollut siinä vaiheessa vielä hinausauton kyydissä.”

Vielä ei tiedetä varmasti, mikä kolarin aiheutti. Ylinopeudella tai alkoholilla ei epäillä olevan osuutta tapahtuneeseen.

Tien nopeusrajoitus on 100 kilometriä tunnissa. Tien pinta ei ollut tapahtuma-aikaan liukas.

Poliisi selvittää onnettomuuteen johtaneita syitä.

1970-luvulla syntynyttä paikkakuntalaista henkilöauton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä kuolemantuottamuksesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat