Vaihto-opiskelija katosi Kokkolassa

Kokkolassa kadonnut nepalilais­opiskelija on nähty viimeksi perjantain ja lauantain välisenä yönä puoli yhden ja yhden välillä.

5.12.2022 9:58 | Päivitetty 6.12.2022 8:00

Kokkolassa etsitään nepalilaista vaihto-opiskelijaa. Hän katosi perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Pohjanmaan poliisi kertoi asiasta Twitterissä maanantaina puolenpäivän aikaan.

Mies on 160–165 senttiä pitkä, ja hänen yllään on ollut harmaa lippis, harmaa huivi ja raidallinen toppatakki, jossa on keltaista, vihreää ja oranssia.

Opiskelijaa on etsitty myös sosiaalisessa mediassa. Sosiaalisessa mediassa jaetun ilmoituksen mukaan nepalilaisopiskelija olisi nähty viimeksi perjantain ja lauantain välisenä yönä puoli yhden ja yhden välisenä aikana Kokkolan keskuskentän vieressä.

Opiskelija oli yrittänyt soittaa ystävälleen kuusi kertaa puoli kahden ja puoli kolmen välisenä aikana. Tästä lähtien puhelin on ollut kiinni, eikä opiskelijaan ole saatu enää yhteyttä.

Henkilö puhuu vain englantia, eikä hänellä ole Kokkolassa muita ystäviä kuin toiset vaihto-opiskelijat.

Kaikki tiedot kadonneesta tulee ilmoittaa sähköpostilla Pohjanmaan poliisille: vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.

Tapauksesta kertoi aiemmin Iltalehti.

Uutista muokattu 5. joulukuuta kello 12: Lisätty tieto kadonneen nimestä ja poliisin twiitistä. 13.49 lisätty tieto kadonneen sukupuolesta. 6. joulukuuta kello 8 täsmennetty tietoa miehen yllä olleesta toppatakista.

Uutista muokattu 6. joulukuuta kello 16.27: Jutusta poistettu tieto kadonneen nimestä poliisin annettua tapauksesta mahdollisia lisätietoja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat