Poliisi: Vaimonsa murhasta Porissa epäillyn ruumis löytyi Koke­mäen­joesta

Tiistaina Porissa suoritetuissa murhatutkintaan liittyvissä vesistöetsinnöissä on löytynyt ruumis. Ruumiin tuntomerkit täsmäävät mieheen, jonka epäillään murhanneen vaimonsa uudenvuodenyönä.

3.1. 18:12 | Päivitetty 3.1. 18:58

Porissa vaimonsa murhasta epäillyn miehen ruumis on löytynyt Kokemäenjoesta, kertoo Lounais-Suomen poliisilaitos tiedotteessaan.

Lounais-Suomen poliisi teki tiistaina laajoja etsintöjä Porin Linnansillan alueella yhdessä pelastuslaitoksen ja Rajavartiolaitoksen kanssa. Etsinnöissä Kokemäenjoesta löytyi ruumis, jonka tuntomerkit ja vaatetus täsmäävät murhasta epäiltyyn mieheen.

Etsinnät liittyivät uudenvuodenyönä Porissa tapahtuneeseen epäiltyyn henkirikokseen.

Poliisi sai sunnuntaina iltapäivällä ilmoituksen yksityisasunnosta löytyneestä kuolleesta henkilöstä.

Poliisin mukaan asunnossa oli tapahtunut perheensisäinen väkivallanteko, jossa 49-vuotiaan miehen epäillään surmanneen 38-vuotiaan vaimonsa.

Esitutkinnassa esiin tulleiden seikkojen perusteella poliisi piti yhtenä vaihtoehtona, että murhasta epäilty mies on teon jälkeen hukuttautunut Kokemäenjokeen.

Tiedotteen mukaan poliisilla on nyt pääpiirteissään käsitys epäillyn liikkeistä surmayönä.

Poliisi kuitenkin pyytää tapahtumien kulun tarkentamiseksi tuoreessa tiedotteessaan edelleen silminnäkijähavaintoja harmaasta, porrasperäisestä BMW-merkkisestä henkilöautosta ja sen liikkeistä uudenvuodenyönä noin kello yhden ja aamukuuden välillä.

Havaintoja kaivataan erityisesti Keski-Porin kirkon alueelta, kauppakeskus Puuvillan läheisyydestä sekä Isosannan alueelta.

Henkilöautoon liittyvät havainnot ja tiedot voi toimittaa Lounais-Suomen poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655 tai soittamalla arkipäivinä kello 8 ja 16 välisenä aikana Porin poliisiaseman päivystykseen numeroon 0295 449 290.

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat