29-vuotias huippukokki Antti Lukkari on kuollut saatuaan veren­myrkytyksen loma­matkalla

Lukkarin kuolemasta kertoo hänen työnantajansa, tukholmalaisen Frantzén-ravintolan omistaja Björn Frantzén. Lukkari työskenteli kolmen Michelin-tähden ravintolassa keittiömestarina.

6.1. 18:03 | Päivitetty 6.1. 19:32

Suomalainen huippukokki Antti Lukkari on kuollut 29-vuotiaana, kertoo hänen työnantajansa, tukholmalaisen Frantzén-ravintolan omistaja Björn Frantzén.

Lukkari kuoli äkillisesti sairastuttuaan lomamatkalla, Frantzén kertoo sosiaalisen median kuvapalvelu Instagramissa jakamassaan päivityksessä. Frantzénin mukaan Lukkari kuoli sairaalahoidosta huolimatta.

Lukkarin omassa Instagramissa hänen viimeinen julkaisunsa on merkitty Filippiineille.

Lukkarin puolison Instagram-päivityksen mukaan tämä joutui sairaalaan verenmyrkytyksen eli sepsiksen, munuaisten pettämisen sekä niitä seuranneiden komplikaatioiden vuoksi.

Lukkari työskenteli kolmen Michelin-tähden ravintolassa keittiömestarina.

”Olen järkyttynyt kertoessani rakkaan ystäväni, golfkaverini ja kollegani Antti Lukkarin traagisesta ja äkillisestä menehtymisestä”, Frantzénin englanninkielisessä päivityksessä lukee.

”Antti, kiitos paljon kaikesta kovasta työstäsi, omistautuneisuudestasi, intohimostasi ja kaikista nauruista yhteisten vuosiemme aikana. Sinua tullaan kaipaamaan valtavasti ’herra Suomi’”, Frantzén kirjoittaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat