Valta­tie 10:llä oli ketjukolari, mukana kolme raskasta ajoneuvoa

Jokioisissa tapahtui maanantaina päivällä usean ajoneuvon välinen kolari. Poliisi ohjaa liikennettä.

9.1. 12:45 | Päivitetty 9.1. 20:17

Useampi ajoneuvo kolaroi maanantaina puoliltapäivin valtatie 10:llä Jokioisissa Kanta-Hämeessä, kertoo Hämeen poliisi viestipalvelu Twitterissä.

Kyseessä oli kolmen raskaan ajoneuvon peräänajo, kertoi päivystävä palomestari Toni Pyökäri Hämeenlinnan pelastuslaitokselta. Onnettomuudessa oli mukana puoliperävaunurekka ja kaksi kuorma-autoa.

Ajoneuvot olivat osittain tiellä, osittain lumipenkassa. Pelastuslaitoksen alkutiedoissa oli vielä epäselvyyttä siinä, mikä ajoneuvo oli törmännyt mihinkin.

Onnettomuuden ketjureaktiona ainakin kaksi henkilöautoa ja pakettiauto kolaroivat tai ajoivat ulos tieltä väistäessään tien tukkivia ajoneuvoja, kerrottiin Hämeen poliisin tilannekeskuksesta.

Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa eikä siitä seuranneissa ulosajoissa.

Onnettomuus tapahtui hieman ennen puoltapäivää maanantaina. Sää oli onnettomuushetkellä haastava, tilannekeskuksesta arvioitiin. Pölisevä pakkaslumi saattoi vaikuttaa kolarin aiheutumiseen.

Tie oli kello 13:n aikaan vielä onnettomuuspaikalla tukossa. Poliisin arvioi tällöin, että tie olisi suljettuna ainakin tunnin ajan.

Poliisi kertoi myöhemmin iltapäivällä, että tapahtumapaikka oli saatu raivattua ja liikenne kulki normaalisti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat