Pariskunta alkoi takoa rahaa poikkeuksellisella hillolla – Sitten Ruoka­virasto puuttui peliin

Suomen ainoa ruusun terälehdistä hilloa tekevä Kotajan tila sai viime vuonna Ruokavirastolta pelottavan viestin. Onneksi myös Puolassa oli yritys saman tilanteen edessä.

Tuuli Kotaja esittelee suurkeittiöille myytävää pakastekuivattua ruusun terälehteä.

12.1. 13:05 | Päivitetty 12.1. 17:00

Vehnää ja rypsiä viljelevällä vampulalaisella Matti Kotajalla oli huoli tulevasta. Naapurissa isäntä oli polttanut kauraa lämmityskattilassa, kun sillä tavalla sai viljasta paremman tuoton.

Idea löytyi läheltä. Matti ja Tuuli Kotajalla oli iso juhannusruusupelto. Syntyi ajatus kehitellä ruususta jotain poikkeuksellista, uniikkia tuotetta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat