Sinkkulääkäreille on luvassa sutinaa – Maiju Wellingin oivallus sähköistää Lääkäripäivät

Lääkäriliitto päätti helpottaa sinkkujen kohtaamisia. Lääkäripäivillä toimii elävän elämän deittipalvelu.

Lääkäripäivillä on jaossa kultaisia tarroja, jolla voi kertoa kätevästi olevansa sinkku.

25.1. 15:36 | Päivitetty 25.1. 16:54

Sinkku-lääkäreiden on tänä vuonna entistäkin helpompaa löytää kollega deittikumppaniksi Lääkäripäivillä.

Lääkäriliiton omalla pisteellä lääkäritorilla voi käydä hakemassa kaulassa roikkuvaan pääsylippuun kultaisen tarran, jolla voi kertoa kätevästi olevansa sinkku.

Idean sai alun perin Maiju Welling, joka työskentelee laatuylilääkärinä Mehiläinen Oy:ssä ja potilasturvallisuuslääkärinä Potilasvakuutuskeskuksessa. Welling ehdotti sinkuille oman väristä kaulanauhaa Lääkäripäiville, koska tapahtuma on niin helppo ympäristö uusille ihmisille jutteluun.

”Hauskaa, että Lääkäriliitto tarttui ideaan ja kehitti sitä ketterästi. En välttämättä odota henkilökohtaisesti suuria, mutta jos joku uusi pari löytäisi toisensa ehdotukseni ansiosta, tulisin tosi iloiseksi”, Welling sanoi Lääkärilehdessä.

Lääkäriliiton mukaan yli puolet osallistujista on alle 40-vuotiaita. Etenkin torstaina Messukeskukseen Lääkäripäiville odotetaan paljon lääketieteen kandidaatteja, joilla on opinnot vielä kesken.

”Tämähän on melkein kuin rusettiluistelua Messukeskuksessa”, sanoo Lääkäriliiton koulutuskoordinaatttori Terhi Hulkko. Hulkko innostui Maiju Wellingin ideasta ja vei sen Lääkäripäivillä toteutukseen asti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat