Mies murtautui apteekkiin, uhkasi sivullisia veitsellä ja pakeni poliisia autolla

Poliisi tavoitti miehen takaa-ajon jälkeen Joensuun Uimaharjussa. Epäilty otettiin kiinni autostaan pakkopysäytyksen jälkeen.

2.2. 13:51

mies murtautui torstain vastaisena yönä apteekkiin Joensuun Enossa, uhkasi veitsellä tapahtumapaikalle sattuneita henkilöitä, anasti heiltä omaisuutta ja pakeni henkilöautolla poliisia. Asiasta kertoo Itä-Suomen poliisilaitos tiedotteessa.

Poliisi sai hälytyksen tapauksesta aamuyöllä kello 4.16. Apteekille saavuttuaan poliiseille selvisi, että liiketilaan oli murtauduttu ja sieltä oli varastettu omaisuutta.

Poliisipartiolle selvisi myös, että epäilty tekijä oli murtautumisen jälkeen uhannut paikalle osuneita henkilöitä veitsellä ja anastanut heiltä omaisuutta. Tämän jälkeen mies oli poistunut paikalta henkilöautolla.

Poliisi tavoitti miehen takaa-ajon jälkeen Joensuun Uimaharjussa. Epäilty otettiin kiinni autostaan pakkopysäytyksen jälkeen.

Epäilty on 18-vuotias paikkakuntalainen mies. Hänet kuljetettiin Joensuun poliisivankilaan.

Miestä epäillään tällä hetkellä törkeästä ryöstöstä, törkeän ryöstön yrityksestä, varkaudesta, laittomasta uhkauksesta, rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat