”Virkavaltaa en ole nähnyt” – Tieto kuolleina löytyneistä äidistä ja tyttärestä yllätti Tahkolla

Savon Sanomat uutisoi keskiviikkona, että äiti ja tytär löytyivät kuolleina Tahkolla. HS:n soittokierroksen perusteella harva paikallinen vaikuttaa kuulleen löydöstä ennen uutista.

Äiti ja tytär löytyivät kuolleina Tahkolta. Kuvassa Tahkovuori helmikuussa 2021.

15.2. 15:21

Tahkon alueen parkkipaikalta löytyi viime viikon torstaina kaksi kuollutta henkilöä. HS teki soittokierroksen paikallisiin yrityksiin, ja sen perusteella harva vaikuttaa kuulleen löydöstä heti.

Savon Sanomat uutisoi tapahtuneesta keskiviikkona, ja ilmeisesti moni Tahkolla kuuli tapahtumasta vasta silloin.

Lue lisää: Kateissa olleet äiti ja tytär löytyivät kuolleina parkki­paikalta Tahkolta

Keskiviikkona Kari Ikonen saapui keskiviikkona normaalisti töihin sisäliikuntapuisto Super Corneriin. Ikonen on paikallinen yrittäjä.

”En ollut kuullut tapahtuneesta”, Ikonen kertoi työpaikaltaan keskiviikkona iltapäivällä.

Ikonen ei ole viime päivinä nähnyt alueella poliisipartioita tai muutakaan tavallisesta poikkeavaa kadonneen etsintää. Viikonloppuna alueella oli paljon väkeä, Ikonen kertoo. Tahkolla voi muun muassa lasketella ja hiihtää.

”Virkavaltaa en ole viikonloppunakaan nähnyt. Toki olen ollut pitkiä aikoja päivästä täällä sisällä.”

Super Corner sijaitsee Tahkon keskustan liepeillä, aivan Sääskiniementien tuntumassa. Tahkon keskustaan voi ajaa ainoastaan etelästä ja tyypillinen reitti kulkee juuri Sääskiniementien kautta.

Sunnuntaina Ikonen ajeli keskustaa useamman kerran edes takaisin, eikä silloinkaan nähnyt mitään tavallisesta poikkeavaa.

Kuolleet olivat Savon Sanomien tietojen mukaan äiti ja tytär. Poliisi ei ole kertonut, miten heidät löydettiin.

Poliisi ei epäile kuolemiin liittyvän rikosta. Savon Sanomien mukaan poliisi tutkii, ovatko kuolemat voineet johtua häkäkaasusta.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan kuolleet olivat suomalaisia, Iisalmesta kotoisin olevia yksityisyrittäjiä. Lehden tietojen mukaan he pitivät alueella ruuanmyyntivaunua.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat