Myös Porissa ja Turussa vasemmisto­puolueiden toimistot saaneet räjähteiltä vaikuttavia paketteja

Vasemmistoliitto on saanut tiettävästi aiemmin kaksi kertaa paketin, jota on aluksi pelätty räjähteeksi.

Vasemmistoliiton puoluetoimisto Helsingissä helmikuussa.

24.2. 13:48

Myös Porissa ja Turussa puolueiden toimistot ovat saaneet räjähteiltä vaikuttavia paketteja, tiedottaa poliisi. Aiemmin samanlaisia tapauksia on sattunut yksi Helsingissä ja kaksi Tampereella.

Turussa Sdp:n piiritoimiston postilaatikosta löytyi poliisin mukaan epäilyttävä kirjelähetys 17. helmikuuta. Poliisi otti lähetyksen haltuun ja totesi sen vaarattomaksi.

22. helmikuuta epäilyttävä paketti saapui vasemmistoliiton piiritoimistolle Porissa. Poliisi eristi piiritoimiston tilat ja totesi lähetyksen lopulta vaarattomaksi.

Poliisi tutkii tapauksia laittomina uhkauksina. Lähetysten sisällöt on lähetetty jatkotutkimuksiin ja tapausten esitutkinta jatkuu.

Vasemmistoliitto on saanut tiettävästi aiemmin kaksi kertaa paketin, jota on aluksi pelätty räjähteeksi. Vasemmistoliiton puoluetoimistoon Helsingin Sörnäisiin toimitettiin torstaina 16. helmikuuta räjähdettä muistuttava paketti, joka todettiin poliisin toimesta vaarattomaksi.

Keskiviikkona 22. helmikuuta samanlainen paketti ilmestyi vasemmistoliiton tiloihin Tampereelle.

Sdp on tiettävästi saanut samanlaisen paketin ainakin kerran aiemmin, myös Tampereella.

Kaikissa tapauksissa paketit on todettu vaarattomiksi. Tampereen poliisi on kertonut tutkivansa Tampereella löydettyjen pakettien yhteyttä Helsingin tapahtumiin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat