Epäilty rattijuoppo ajoi poliisia pakoon yli 100 kilometriä tunnissa 50 kilometrin nopeusrajoitus­alueella

Auton kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Poliisin mukaan kuljettaja ajoi Eteläntietä kohti Peltosalmea ja menetti auton hallinnan kääntyessään Lepokankaantielle.

28.2. 10:17 | Päivitetty 28.2. 10:21

Epäilty rattijuoppo ajoi poliisia pakoon yli 100 kilometriä tunnissa alueella, jossa nopeusrajoitus oli 50 kilometriä tunnissa Iisalmella Pohjois-Savossa myöhään maanantaina.

Poliisin mukaan auto oli havaittu, kun poliisipartio oli valvomassa liikennettä Iisalmen keskustassa maanantaina hieman ennen puoltayötä.

Ylinopeutta ajanut auto oli kiihdyttänyt nopeutta entisestään, kun poliisipartio oli kääntynyt sen perään, kerrotaan Itä-Suomen poliisilaitoksen tiedotteessa.

Kuljettaja ajoi yksi matkustaja kyydissään yli 100 kilometrin tuntinopeutta Eteläntiellä. Nopeusrajoitus alueella on 50 kilometriä tunnissa. Lopulta kuljettaja menetti auton hallinnan kääntyessään Lepokankaantielle ja suistui lumipenkkaan.

Välikohtauksessa ei syntynyt henkilövahinkoja, kertoo poliisi. Paikalla oli vähän muuta liikennettä.

Poliisi puhallutti autoa kuljettaneen miehen, jota epäillään rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat