Lähisuhde­väkivalta työllisti poliisia viikon­loppuna Etelä-Karjalassa

Kaakkois-Suomen poliisilla oli viikonvaihteessa useita lähisuhdeväkivaltaan liittyviä hälytyksiä.

Poliisi tutkii useita lähisuhdeväkivaltatapauksia Etelä-Karjalassa.

12.3. 21:00

Lähisuhdeväkivalta työllisti Lappeenrannan ja Imatran poliisia viikonvaihteessa. Kaakkois-Suomen poliisi tiedotti sunnuntaina, että sillä on tutkinnassa viikonvaihteelta yhteensä kuusi lähisuhdeväkivaltatapausta.

Imatralla kumppani tyrkkäsi perjantaina pyörätuolissa istuneen puolisonsa kumoon niin, että tämä loukkasi päätään. Poliisin puhuttelussa puolisoiden kertomukset poikkesivat toisistaan. Poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä.

Lappeenrannassa pariskunnalle tuli perjantai-iltana riitaa puhelimen käytöstä, jonka seurauksena uhria lyötiin kahdesti käteen. Poliisin alustavassa puhuttelussa ilmeni, että pariskunnalla on ollut vastaavanlaista käyttäytymistä aiemminkin, ja poliisilla on tutkinnassa myös edellinen pahoinpitelyasia. Poliisi tutkii tapahtunutta pahoinpitelynä.

Perjantaina iltapäivällä toisaalla Lappeenrannassa puolisoille tuli riitaa, jonka seurauksena toinen kuristi toista kaulasta ja uhkasi tappamisella. Tämänkin asian alustavassa puhuttelussa uhri kertoi vastaavaa tapahtuneen aiemminkin.

Puolisoaan kuristanut oli saman iltapäivän aikana myös uhannut leipäveitsellä asunnossa ollutta vierasta. Väkivaltaa käyttänyt epäilty otettiin kiinni. Häntä epäillään myös laittomasta uhkauksesta.

Lauantai-iltapäivänä Lappeenrannassa kolmannelle pariskunnalle tuli toistaiseksi tuntemattomasta syystä riitaa, jonka seurauksena kumppani puristeli puolisoaan käsistä ja yritti kaataa maahan. Poliisi tutkii asiaa lievänä pahoinpitelynä.

Lauantai-iltana Lappeenrannassa pariskunnalle tuli yksityisasunnossa riitaa, jonka seurauksena toinen puolisoista oli heittänyt kumppaniaan puhelimella kasvoihin. Poliisi tutkii tapahtunutta lievänä pahoinpitelynä.

Savitaipaleelle perheenjäsenille tuli lauantai-iltana riitaa, jonka seurauksena uhria lyötiin kasvoihin. Poliisi tutkii asiaa lievänä pahoinpitelynä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat