Traktorin hiekka­sirottimen sisältä löytyi kuollut mies

Hätäkeskukseen ilmoitettiin pidempään paikallaan käynnissä olleesta traktorista. Sivullinen löysi traktorin sisältä miehen kuolleena.

17.3. 14:14 | Päivitetty 17.3. 14:41

Traktorin hiekkasirottimen sisältä löytyi kuollut mies Kuopiossa, kertoo Itä-Suomen poliisi.

Hätäkeskukseen ilmoitettiin perjantaina aamukahdeksan maissa, että huoltotraktori on ollut pidempään paikallaan ja käynnissä. Sivullinen meni tarkastelemaan asiaa lähemmin ja löysi miehen, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Mikko Hakkarainen.

Ensihoito totesi paikalla miehen kuolleeksi.

Poliisin tapahtumapaikalla suorittaneen teknisen tutkinnan perusteella epäillään, että mies kuoli työtapaturman seurauksena. Mies oli suorittamassa kiinteistönhoidollisia tehtäviä yksin, Hakkarainen kertoo.

Hiekkasirottimen voi kytkeä traktoriin, jos on esimerkiksi hiekoittamassa pihaa. Hakkarainen kertoo yleisesti, että kylmällä mutta kostealla säällä hiekka voi jäätyä sirottimeen niin, että sitä joutuu hakkaamaan lapiolla. Tällaisessa häiriötilanteessa sirottimeen voi joutua laittamaan esimerkiksi käden sisälle.

Poliisi tutkii tapahtunutta kuolemansyyn- ja työtapaturman tutkintana. Tapahtuneeseen ei uskota poliisin mukaan liittyvän rikosta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat