Mopoilija pahoinpiteli miehen, joka huomautti väärässä paikassa ajamisesta

Poliisi etsii miestä, jota epäillään pahoinpitelystä Mäntsälässä.

| Päivitetty

Poliisi epäilee mopoilijan pahoinpidelleen miehen Mäntsälässä tiistaina. Mies sai pahoinpitelystä sairaalahoitoa vaativia vammoja, kertoo Itä-Uudenmaan poliisi tiedotteessaan.

Tiedotteen mukaan mies kertoi poliisille olleensa alikulkutunnelissa Sälinkääntiellä, kun alikulkutunneliin ajoi mopo. Mies oli pysäyttänyt mopon ja kertonut sen kuljettajalle, että alikulkutunneli on tarkoitettu vain jalankulkijoiden käyttöön.

Mopoilija oli ottanut kypärän päästään ja lyönyt sillä mies pään alueelle. Mies oli kaatunut maahan, minkä jälkeen mopoilija oli potkaissut miestä useita kertoja pään ja kasvojen alueelle.

Mopoilijan käyttämä ajoneuvo oli väriltään kirkkaan vihreä, ja hänen käyttämänsä kypärä oli monivärinen. Epäilty tekijä oli noin 165 senttimetriä pitkä, hoikka ja vaaleahiuksinen ja pukeutunut täysin tummiin vaatteisiin.

Poliisi pyytää tapauksesta jotain tietäviä olemaan yhteydessä poliisiin sähköpostilla: tutkinta-asiat.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Juttua päivitetty 25.3. kello 8.45: Jutun lopussa olevassa sähköposti­osoitteessa oli kirjoitusvirhe. Osoite alkaa ”tutkinta-asiat”, ei ”tukinta-asiat”.

Lue lisää: Nuori mies myi huumeita kauppa­keskuksessa Hämeenlinnassa

Lue lisää: Alaikäinen vahingoitti kymmeniä autoja jauhe­sammuttimilla kahdessa eri parkkihallissa

Lue lisää: Häädön saaneen vuokralaisen asunnosta löytyi varastettuja maastopyöriä

Lue lisää: Kuljettaja oli humalassa ja ajoi ylinopeutta – Kaksi kuoli nokkakolarissa

Lue lisää: Poliisi etsi miestä poikkeuksellisella ilmoituksella

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat