Poliisi teki kiinniottoja, yhdelle vammoja väkivallasta

Itä-Uudenmaan poliisi tiedotti tehtävästä puoli yhden jälkeen perjantaina päivällä.

| Päivitetty

Porvoon Gammelbackassa Suolaketiellä oli käynnissä väkivaltaan liittyvä tehtävä perjantaina alkuiltapäivästä, jossa yksi henkilö sai vammoja.

Ensitietojen mukaan epäiltiin, että jollakin osallisista olisi saattanut olla ampuma-ase, ja poliisi pyysi välttämään tarpeetonta liikkumista alueella.

Suolaketie 3:n edustalta poliisi löysi loukkaantuneen henkilön, jonka vammoja ei kuitenkaan ollut aiheutettu ampuma-aseella.

Kerrostaloalueelle hälytettiin väkivallanteon takia puoliltapäivin kymmenkunta poliisipartiota. Kello kahden jälkeen Itä-Uudenmaan poliisi kertoi, että tehtävä on päättynyt.

Itä-Uudenmaan poliisista kerrottiin kello viiden aikaan iltapäivällä, että kaikki tapaukseen liittyvät epäillyt olivat poliisin tiedossa, ja osa heistä oli saatu kiinni. Kerrostaloalueen asukkailla ei poliisin mukaan ollut enää tuossa vaiheessa syytä huoleen.

HS:n haastattelema silminnäkijä kertoi noin puoli kahden aikaan, että tilanne ei siinä vaiheessa vaikuttanut ulkopuolisille uhkaavalta.

Hän kertoi nähneensä paikalla useita poliisiautoja, panssariauton ja siviileitä. Näytti siltä, että kaikki poliisin ajoneuvot olivat Suolaketiellä sijaitsevan kerrostalon pihassa.

Poliisi kertoi ensitiedoissaan, että paikalla on useita poliisin partioita. Poliisi myös pyysi yleisöä välttämättään alueella liikkumista, mutta myöhemmin iltapäivällä alueella liikkumiseen annettiin taas lupa.

Itä-Uudenmaan poliisin viestintäsuunnittelija Heidi Saarinen kertoi noin kello yhden aikaan Helsingin Sanomille, että kyse on poliisin normaalista tehtävästä. Hän ei kertonut tilanteesta enempää.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat