Varkaudessa auto ajautui pensas­aidan läpi ja jyräsi posti­laatikoita, toinen putosi ojaan

Molempien autojen kuljettajia epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Varkaudessa tapahtui sunnuntaina noin viideltä aamuyöllä raju ulosajo, poliisi tiedottaa. Itä-Suomen poliisilaitoksen tilannekeskuksesta kerrotaan, että onnettomuudessa oli osallisena kolme ihmistä.

Kaksi henkilöautoilijaa oli poliisin mukaan ajanut Savontietä kohti Timolaa kovalla vauhdilla. Kun etummainen auto jarrutti Hiidenkiventien kohdalla, takaa tullut törmäsi sen perään ja luisui pensasaidan läpi talon pihaan. Auto kaatoi edetessään postilaatikoita.

Ensimmäinen auto suistui tieltä, osui puuhun ja putosi ojaan. Poliisin mukaan autot ”vaurioituivat kauttaaltaan”. Ainakin yksi ihminen, etummaisen auton kyydissä ollut matkustaja, loukkaantui. Tilannekeskuksen mukaan kaikki kolme autoissa ollutta on viety sairaalaan.

Nopeusrajoitus tapahtumapaikalla oli 40 kilometriä tunnissa. Poliisi ei tiedotteessaan tarkenna, mikä oli kolarissa osallisina olleiden autojen nopeus. Tarkkaa tietoa nopeudesta ei ollut antaa myöskään tilannekeskuksesta.

Molempien autojen kuljettajia epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat