Poliisi epäilee: Kaksi miestä tunkeutui naisen asuntoon, pakotti tämän autoon ja pahoinpiteli

Miehet tunkeutuivat Tuusniemellä naisen asuntoon ja kohdistivat häneen vakavaa väkivaltaa, poliisi epäilee. Poliisi on ottanut kiinni neljä epäiltyä.

Poliisi epäilee kahden miehen tunkeutuneen naisen asuntoon ja pahoinpidelleen tämän. Itä-Suomen poliisi sai Tuusniemellä sattuneesta tapauksesta viime lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kiireellisen hälytystehtävän, jossa oli kyse hengen ja terveyden vaarasta.

Miehet tunkeutuivat naisen asuntoon ja kohdistivat häneen vakavaa väkivaltaa. Miehet olivat naiselle entuudestaan tuttuja. Asunnossa oli teon aikana myös neljä muuta henkilöä, joista osa pakeni tilannetta.

Miehet ottivat naisen väkisin mukaansa ja poistuivat paikalta henkilöautolla nainen kyydissään. He jättivät naisen myöhemmin tien varteen Riistavedellä, josta hän oli hälyttänyt itselleen apua.

Nainen sai pahoinpitelyssä sairaalahoitoa vaativia vammoja, kertoo poliisi.

Poliisi on ottanut kiinni rikoksesta epäiltynä neljä henkilöä. Heistä kahta tullaan esittämään käräjäoikeudessa vangittavaksi. Tapausta tutkitaan rikosnimikkeillä törkeä pahoinpitely, törkeä kotirauhan rikkominen, vapaudenriisto sekä ampuma-aserikos.

Poliisi kertoo tiedottavansa tapauksesta tarvittaessa lisää tutkinnan edetessä. Viimeistään poliisi tiedottaa tapauksesta asian siirtyessä syyteharkintaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat