Poliisi epäilee: Nainen joutui henki­rikoksen uhriksi Katin­kullan hotellissa, epäilty ajoi teon jälkeen kuolon­kolarin

Noin 30-vuotiaan naisen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi hotellissa. Epäilty tekijä kuoli lauantaina auto-onnettomuudessa.

Hotelli Holiday Club Katinkullan pääsisäänkäynti Vuokatissa lauantaina.

| Päivitetty

Poliisi epäilee, että Holiday Club Katinkullassa Vuokatissa tapahtui lauantainvastaisena yönä henkirikos. Uhri oli noin 30-vuotias nainen.

Poliisi epäilee tällä hetkellä, että tekijä on noin 30-vuotias mies, joka kuoli lauantaina auto-onnettomuudessa Kärsämäellä. Henkilöauto ja raskas ajoneuvo törmäsivät nelostiellä Pyrrönperäntien läheisyydessä noin kello 12. Onnettomuus­paikka on noin viisi kilometriä Kärsämäen pohjoispuolella.

Sekä uhri että epäilty tekijä olivat kotoisin Haapavedeltä.

Epäilty henkirikos tapahtui tässä hotellin siivessä.

HS kertoi aiemmin lauantaina, että Katinkullassa oli käynnissä iso poliisioperaatio. Operaatiosta kertoi aiemmin Iltalehti.

Oulun poliisilaitokselta vahvistettiin HS:lle puoli kolmen aikoihin iltapäivällä, että poliiseja oli käynyt paikalla. Silloin operaatio jatkui yhä. Poliisi ei kuitenkaan vielä silloin kertonut syytä operaatiolle.

HS:n valokuvaajana työskentelevä avustaja Pekka Agarth kävi paikan päällä Katinkullassa lauantai-illalla.

Agarthin mukaan eräs hotellin asiakkaista kertoi, että asiakkaita ei päästetty lähelle epäiltyä henkirikospaikkaa. Muuten paikalla ei ollut Agarthin mukaan näkyviä jälkiä tapahtuneesta, ja poliisit olivat jo poistuneet paikalta.

Tiedätkö jotain tapahtuneesta? Ota yhteyttä HS:n toimitukseen sähköpostilla hs.online@hs.fi.

Holiday Clubin toimitusjohtaja Maisa Romanainen kertoi lauantaina puoli kolmen aikoihin olevansa tietoinen poliisitehtävästä, mutta syy ei hänen mukaansa ole Holiday Clubin tai kylpylän tiedossa.

”Tiedän, että siellä on poliisit olleet, mutta en osaa sanoa sen enempää”, Romanainen kertoi.

Romanaisen mukaan hotelliin pystyy saapumaan normaalisti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat