Tutkinta etenee hitaasti, lausunnoissa saattaa mennä kuukausia

Hotellissa Vuokatissa tapahtui henkirikos huhtikuun lopulla. Poliisin mukaan saattaa mennä kuukausia, että poliisi saa tarvittavat lausunnot.

Henkirikoksesta epäillyn miehen Volvo löytyi Kajaanista. Kuolonkolarin hän ajoi jollakin toisella autolla. Rekisterinumero on häivytetty HS:n toimituksessa.

Kylpylähotelli Katinkullassa tapahtuneen henkirikoksen tutkinta jatkuu hitaasti. Lausuntojen saamisessa saattaa mennä kuukausia, tiedottaa Oulun poliisi.

Poliisi epäilee, että Vuokatissa sijaitsevassa hotellissa tapahtui henkirikos lauantain 29. huhtikuuta vastaisena yönä. Uhri oli noin 30-vuotias nainen.

Poliisi löysi ruumiin lauantaina vihjeen perusteella. Epäilty mies oli kertonut ulkopuoliselle tehneensä pahaa toiselle ihmiselle.

Poliisi epäilee, että tekijä on noin 30-vuotias mies, joka kuoli seuravana päivänä puolenpäivän aikaan törmäyksessä rekan kanssa Kärsämäellä. Miehen Volvo löytyi tien penkalta Kajaanista, mutta kuolonkolarinsa hän ajoi jollain toisella autolla.

Uhri ja epäilty tekijä asuivat Haapavedellä. Poliisi ei ole kommentoinut näiden kahden keskinäistä suhdetta julkisuuteen.

Nyt poliisi tiedottaa, että esitutkinta jatkuu teknisenä tutkintana, johon poliisi odottaa lausuntoja. Lisäksi poliisi on puhuttanut ihmisiä ja tehnyt selvityksiä.

Tapahtumiin ja niiden kulkuun liittyy vielä poliisin mukaan niin paljon selvitettävää, ettei poliisi pysty esitutkintaa vaarantamatta kertomaan niistä tämän enempää.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat