Epäillyn motiivi yhä hämärän peitossa, poliisi vaitonainen kaksois­surman yksityis­kohdista

Kaksi joutui henkirikoksen uhriksi lauantaina Oulussa. Poliisi on vielä tapauksen yksityiskohdista vaitonainen.

Epäilty ampuminen ja kaksi henkirikosta tapahtuivat omakotitalossa Oulun Välivainiolla lauantai-iltana.

Oulun lauantaisten henkirikosten motiivi on vielä tuntematon.

Poliisi kertoi lauantaina tutkivansa epäiltyä henkirikosta Oulun Välivainiolla. Väkivaltarikoksesta tuli poliisille useita ilmoituksia.

Rauhallisuuteen tottuneet paikalliset havahtuivat lauantai-iltana poliisin operaatioon. Paikalliset kuvailivat Helsingin Sanomille, että paikalla oli useita poliiseja, poliisikoira ja taivaalla lensi myös lennokki.

Ulkoa poliisi löysi ampumahaavan saaneen miehen ja asunnon sisältä kuolleen naisen, jolla oli myös ampumahaava. Ulkoa löydetty mies kuoli paikan päällä ensihoidon elvytysyrityksistä huolimatta. Poliisi ei kommentoi heidän ikäänsä eikä suhdettaan. Poliisi ei myöskään kommentoi sitä, asuiko heistä toinen tai molemmat asunnossa.

”Kuulustelut ja selvitykset ovat kesken. En voi tässä kohtaa tutkintaa antaa tarkempia yksityiskohtia”, sanoo komisario Janne Törmänen Oulun poliisilaitokselta.

Törmänen ei kommentoi vielä uhrien vammoja tarkemmin.

Lue lisää: Rauha järkkyi oma­koti­talo­alueella Oulussa: ”Vieläkin on vähän šokkitilassa, kun osui siihen piiritykseen”

Poliisi otti epäillyn ampujan kiinni lähellä tapahtumapaikkaa. Hänellä ei ollut kiinniotto­hetkellä hallussaan asetta. Lisäksi poliisi on ottanut kiinni yhden henkilön asunnosta, josta löysi kuolleen naisen. Hänen osuuttaan tapahtumiin selvitetään. Molemmat kiinniotetut ovat miehiä.

Kiinniotettua miestä epäillään kahdesta taposta. Toisen kiinniotetun roolia Törmänen ei vielä kommentoi. Hän ei kommentoi kummankaan kiinniotetun ikää.

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat