Karannutta vankia ei ole löydetty

Viranomaiset etsivät Kuopiossa karannutta vankia. Miehestä pyydetään havaintoja, jotka voi ilmoittaa hätäkeskukseen.

| Päivitetty

Poliisi ei ole löytänyt Kuopion Neulamäellä maanantaina karannutta vankia etsinnöistä huolimatta. Asiasta tiedotti Itä-Suomen poliisi viestipalvelu Twitterissä tiistaina aamulla.

Mies karkasi viranomaisilta sen jälkeen, kun hän oli päässyt luvallisesti ja valvottuna vankilan ulkopuolelle.

Komisario Sami Joutjärvi kertoi maanantaina, että mies lähti karkuteille jalkaisin. Karkaamisen yhteydessä ei sattunut mitään dramaattista, Joutjärvi kuvaili.

Miestä etsivät sekä poliisi että Rikosseuraamuslaitos (Rise). Poliisin arvion mukaan vanki ei ole vaaraksi ulkopuolisille.

”Vihjeitä on saatu runsaasti, sillä alueella on aika paljon liikkujia. Kaupungin kupeessa liikutaan, joten häntä ei ole vielä löydetty. Hän on voinut mennä minne tahansa”, kertoi Joutjärvi.

Joutjärvi oli maanantaina luottavainen, että mies löydetään ennen pitkää. Häntä etsittiin ”isolla volyymilla”. Poliisi ei kerro, mistä mies on tuomittu vankilaan. Mies on Joutjärven mukaan poliisille kuitenkin entuudestaan tuttu.

Mies on noin 180 senttiä pitkä. Hänen hiuksensa on ajeltu paljaaksi keskeltä päältä. Hänellä on päällään mustat shortsit, huppari ja aurinkolasit. Lisäksi hänellä on päässään pipo.

Poliisi kiitti tiistaina jo saaduista vihjeistä ja pyysi ilmoittamaan reaaliaikaisista havainnoista hätäkeskukseen. Muut asiaan liittyvät vihjeet voi lähettää sähköposti­osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse numerossa 0295 4152 32.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat