Ulos­ajossa vakavasti loukkaantunut 30-vuotias nainen kuoli

Maanantaina illalla henkilöauton ulosajossa vakavasti loukkaantunut nainen kuoli noin vuorokauden sairaalahoidon jälkeen.

Lohjalla maanantai-iltana tapahtuneessa henkilöauton ulosajossa vakavasti loukkaantunut noin 30-vuotias nainen on kuollut oltuaan sairaalahoidossa noin vuorokauden.

Keskustan suunnasta ajanut henkilöauto ajautui ulos tieltä kulkusuunnassaan tien vasemmalle puolelle Saukkolantie 550 kohdalla. Auto ajautui pellolle ja sieltä edelleen ojaan.

Tapahtumapaikkatutkinnan perusteella näyttää siltä, että auto on pyörinyt pellolla ympäri, kertoo tutkinnanjohtaja ylikomisario Aapo Isoaho Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta.

”Onnettomuushetken olosuhteissa ei ole mitään poikkeuksellista. Kohta on peltoaukea ja tiekin oikeastaan aika suora. On todennäköistä, että kuljettaja ajoi onnettomuushetkellä ylinopeutta, mutta syytä sille, miksi kuljettaja menetti auton hallinnan, en lähde tässä kohtaa tutkintaa arvaamaan”, Isoaho sanoo.

Nainen oli autossa matkustajana. Autoa ajoi noin 35-vuotias mies. Poliisi ei ole vielä kuullut miestä. Mies ei Isoahon mukaan loukkaantunut onnettomuudessa merkittävästi, hänen vointinsa tarkastettiin onnettomuuspaikalla.

Miestä epäillään tällä hetkellä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä kuolemantuottamuksesta.

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat