Avioerohakemus: Marin ja Räikkönen hakevat eroa yhdessä – ”Kaikista asioista sovitaan yhdessä”

Sanna Marinin ja Markus Räikkösen avioeroasia tuli Pirkanmaan käräjäoikeuteen vireille torstaina. He ilmoittavat hakemuksessa hakevansa avioeroa yhdessä.

Sanna Marin ja Markus Räikkönen kuvattiin yhdessä Linnan juhlissa viime itsenäisyyspäivänä.

| Päivitetty

Väistyvä pääministeri Sanna Marin (sd) ja hänen puolisonsa Markus Räikkönen ilmoittivat keskiviikkona hakevansa avioeroa. Sekä Marin että Räikkönen kertoivat asiasta Instagramissa.

Pirkanmaan käräjäoikeuteen on torstaina tullut vireille avioeroasia, jossa hakijoina ovat Marin ja Räikkönen.

Käräjäoikeuden tietojen perusteella avioerohakemus on jätetty Pirkanmaan käräjäoikeuteen keskiviikkona kello 16.44 sähköisesti, ja hakemuksen toimitti oikeuteen Marin.

Hakemuksessa ilmoitetaan, että Marin ja Räikkönen hakevat avioeroa yhdessä. Harkinta-aika alkaa siis siitä, kun yhteinen hakemus on jätetty käräjäoikeuteen.

Lisäksi hakemuksessa ilmoitetaan oikeudelle, että lapsen asioista on sovittu tai sovitaan tuomioistuimen ulkopuolella.

Hakemuksen lisätiedoissa mainitaan, että kummallakaan puolisolla ei ole vaatimuksia toisen omaisuuteen tai elatukseen, eikä ositusta suoriteta.

”Kaikista asioista sovitaan yhdessä viranomaisen ulkopuolella”, hakemuksessa sanotaan.

Marinilla ja Räikkösellä ei ole HS:n tietojen mukaan avioehtoa.

Marin ja Räikkönen avioituivat elokuussa 2020 Kesärannassa Helsingissä. Marin ja Räikkönen ovat olleet yhdessä 19 vuotta ja heillä on 5-vuotias tytär.

”Olemme hakeneet yhdessä avioeroa. Olemme kiitollisia 19 yhteisestä vuodesta ja rakkaasta tyttärestämme”, Marinin Instagramin Stories-osiossa keskiviikkona julkaistussa päivityksessä luki.

Päivityksen mukaan kaksikko tulee pysymään ystävinä.

”Tulemme vastedeskin viettämään aikaa yhdessä perheenä ja toistemme kanssa. Toivomme, että kunnioitatte yksityisyyttämme. Emme kommentoi asiaa tämän enempää.”

Marin ilmoitti huhtikuussa, ettei hän aio jatkaa Sdp:n puheenjohtajana enää syyskuun puoluekokouksen jälkeen. Hän on kertonut jatkavansa politiikassa rivikansanedustajana.

Räikkönen puolestaan kertoi huhtikuussa aloittavansa Yes VC -sijoitusyhtiössä sijoittajana. Muutamia viikkoja aiemmin hän oli ilmoittanut jättävänsä Headline VC -yhtiön, jossa hän niinikään toimi sijoittajana.

Marinin ero nousi nousi keskiviikkoiltana nopeasti uutiseksi myös maailmalla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat