Nuori sopi ostavansa nuuskaa – Paikalla häntä uhattiin aseella ja potkittiin kasvoihin

Poliisi otti tapaukseen liittyen kiinni viisi henkilöä. Päätekijän epäillään olevan täysi-ikäinen nainen, mutta muut epäillyt ja uhri ovat alaikäisiä.

Nuuskakaupat johtivat pahoinpitelyyn Porvoossa.

Nuori henkilö sopi ostavansa nuuskaa viime torstaina. Kaupat sovittiin Porvoossa iltayhdeksäksi julkiselle paikalle. Nuori saapui paikalle, jossa häntä uhattiin aseella ja vaadittiin antamaan rahaa.

”Henkilön epäillään käyttäneen teossa vakavaa väkivaltaa lyömällä uhria kasvoihin useita kymmeniä kertoja. Epäilty oli myös potkinut maassa makaavaa uhria”, kertoo rikoskomisario Marko Särkkä Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen tiedotteessa.

Poliisi otti tapaukseen liittyen kiinni viisi henkilöä, joista päätekijäksi epäilty on täysi-ikäinen nainen. Naista lukuun ottamatta muut tapaukseen liittyvät epäillyt sekä uhri ovat alaikäisiä.

”Turvallisuustarkastuksen yhteydessä poliisi takavarikoi epäiltyjen hallusta muun muassa ilmapistoolin, teräaseen sekä parikymmentä huumausaineeksi luokiteltua tablettia”, sanoo Särkkä tiedotteessa.

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii tapausta törkeänä ryöstönä. Poliisi teki lasten­suojelu­ilmoitukset alaikäisistä epäillyistä. Poliisi on ilmoittanut asiasta myös nuorten vanhemmille kuin myös Itä-Uudenmaan kriisipäivystykseen.

Poliisi muistuttaa, että minkäänlaiseen kaupantekoon ei kannata ryhtyä ventovieraiden kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat