Viisi alaikäistä pahoinpiteli aikuisen miehen Porissa

Poliisi epäilee, että kolmikymppisen miehen pahoinpidelleet nuoret käyttivät pahoinpitelyssä teräasetta.

Lounais-Suomen poliisi tutkii viikonloppuna Porissa tapahtunutta törkeää pahoinpitelyä, josta epäillään viittä alaikäistä nuorta.

Epäilty väkivallanteko tapahtui Porin keskustassa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä noin kello neljän aikaan.

Pahoinpitelyn uhriksi joutui noin kolmekymppinen mies, joka lähti ravintolasta ulos.

Yrjönkadun ja Valtakadun risteyksessä tiettävästi viiden hengen joukko kaatoi miehen maahan ja pahoinpiteli häntä potkimalla. Poliisi epäilee, että pahoinpitelyssä käytettiin myös teräasetta.

”Tilanteen voidaan katsoa saaneen alkunsa sanaharkasta”, sanoo tiedotteessa tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Antti Alitalo.

Pahoinpitelyn jälkeen nuorisojoukko tiettävästi poistui paikalta juosten Valtakatua Raatihuoneenpuiston suuntaan. Poliisin tämänhetkisen tiedon mukaan epäillyt tekijät ja väkivallankohteeksi joutunut uhri eivät tunteneet toisiaan.

Poliisi on selvittänyt epäiltyjen henkilöllisyydet. Kaikki nuoret ovat alaikäisiä, iältään 15–17-vuotiaita poikia. Kolme heistä on ollut pidätettyinä ja kaksi muutakin kiinniotettuna.

Esitutkinnan edetessä heidät on vapautettu.

Poliisi jatkaa tapauksen esitutkintaa selvittämällä yön tapahtumien kulkua muun muassa kuulustelemalla epäiltyjä ja kuulemalla silminnäkijöitä. Asiassa on myös suoritettu teknistä tutkintaa.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä pahoinpitelynä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat