Kahden nuoren hengen vaatinut tienpätkä Turussa on suosittu kaahailupaikka, joka ei ole otsikoissa ensimmäistä kertaa

Turussa perjantai-iltana kahden nuoren hengen vaatineen kolarin tutkinta ja kuulustelut jatkuvat tällä viikolla.

Perjantai-iltana tapahtuneen onnettomuuden turmapaikalle oli lauantaina tuotu muistokynttilöitä.

6.6. 11:06 | Päivitetty 6.6. 13:19

TURUSSA perjantaina illalla sattunut, kahden nuoren hengen vaatinut liikenneonnettomuus tapahtui alueella, joka on jo vuosikausien ajan ollut suosittu kiihdytys- ja kaahailutie.

Turun lentoaseman läheinen Aerotie sijaitsee metsäisellä seudulla, jossa on asutuksen sijaan lähinnä teollisuushalleja.

Lounais-Suomen poliisin viestinnästä kerrotaan, että viimeksi kuluneen vuoden aikana poliisi on käynyt Aerotiellä neljä kertaa puuttumassa kaahailuihin, mopojen keulimisiin ja häiriöihin.

Ilmoitusten määrä ei kerro koko totuutta, sillä esimerkiksi kaahailusta aiheutuvia ääniä ei lentokentän lähellä koeta yhtä laajasti häiritsevinä kuin tiheämmin asutuilla alueilla.

Lounais-Suomen poliisista kerrotaan, että onnettomuuteen liittyen poliisilla ei ole vielä tänään mitään uutta tiedotettavaa. Viikonloppuna on suoritettu kuulusteluja ja turman syyn selvittäminen jatkuu tällä viikolla.

Perjantaina illalla hieman ennen kello yhtätoista tapahtuneessa törmäyksessä kuolivat henkilöauton takapenkillä matkustajana ollut vuonna 2005 syntynyt nainen ja tavaratilassa matkustanut vuonna 2005 syntynyt mies. Autossa oli yhteensä kuusi matkustajaa, joista muut neljä selvisivät lievin vammoin.

Alkoholilla ei epäillä olevan osuutta asiaan. Poliisi kertoi aiemmin, että vuonna 2004 syntynyttä kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kahdesta törkeästä kuolemantuottamuksesta.

Aerotie nousi otsikoihin myös kesäkuussa 2017. Tuolloin 16-vuotias TPS:n jääkiekkojuniori joutui polkupyöräonnettomuuteen Aerotien ja Lentoasemantien risteyksessä. Hän menehtyi myöhemmin vammoihinsa.

Haluatko lisää luettavaa Turun seudulta? Tilaa HS Turun uutiskirje täältä.

Lue lisää: Kaksi nuorta kuoli rekan ja henkilöauton törmäyksessä Turussa

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat