Poliisi: Sähköpotkulaudalla linja-auton alle eilen jäänyt oli vain 12-vuotias

Turun Hirvensalossa tapahtui eilen keskiviikkona onnettomuus, jossa sähköpotkulautailija jäi linja-auton alle. Poliisin mukaan sähköpotkulaudalla liikkunut oli 12-vuotias lapsi.

Turun Hirvensalossa tapahtui eilen onnettomuus, jossa sähköpotkulautailija jäi linja-auton alle.

29.9. 11:22 | Päivitetty 29.9. 13:14

Poliisi kertoo tutkivansa Turun Hirvensalossa eilen illalla tapahtunutta linja-auton ja sähköpotkulaudan välistä onnettomuutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Onnettomuudessa sähköpotkulautailija jäi linja-auton alle suojatiellä ja loukkaantui.

Lue lisää: Sähköpotkulautailija jäi linja-auton alle suojatiellä Turussa, loukkaantui vakavasti

Poliisin mukaan sähköpotkulautailija oli 12-vuotias lapsi. Poliisin tiedotteen mukaan sähköpotkulautailija loukkaantui tilanteessa, mutta hänellä ei ole hengenvaaraa. Pelastuslaitos luonnehti loukkaantumista vakavaksi eilen tuoreeltaan.

Onnettomuus tapahtui Kakskerrantien ja Taipaleenkadun risteyksessä. Poliisin tiedotteen mukaan linja-auton kuljettaja ajoi Kakskerrantietä Turun keskustan suunnasta kohti Hirvensaloa. Samaan aikaan lapsi ajoi sähköpotkulaudalla oikealta suojatietä pitkin Kakskerrantien yli.

Lounais-Suomen poliisin mukaan asian tutkinta on vasta esiselvittelyvaiheessa, eli varsinaista esitutkintaa ei ole vielä aloitettu.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat