Turun vankilan sellissä syttyi tulipalo

Ensihoito tarkasti paikalla neljä henkilöä, jotka olivat hengittäneet hieman savua. Tarvetta jatkohoitoon kuljettamiselle ei ollut.

26.10. 17:05

Turun vankilan sellissä syttyi keskiviikkona iltapäivällä tulipalo.

Kyseessä oli pienehkö palon alku, kertoo päivystävä palomestari Eemu Hyvönen Varsinais-Suomen pelastuslaitokselta. Vankilan henkilökunnan onnistuneen alkusammutuksen ansiosta pelastuslaitoksen tehtäväksi jäi lähinnä varmistaa, ettei palo ole levinnyt rakenteisiin tai muuhun materiaaliin.

”Ensihoito tarkasti paikalla neljä henkilöä, jotka olivat hengittäneet hieman savua. Tarvetta jatkohoitoon kuljettamiselle ei ollut”, Hyvönen kertoo.

Poliisi tutkii palon syttymissyytä.

Sellissä oli palon syttymishetkellä yksi ihminen. Hyvönen ei lähde arvaamaan, miksi palo on saattanut sellissä syttyä. Hän ei ota myöskään kantaa siihen, mikä sellissä paloi. Hän ei myöskään kommentoi sitä, missä päin vankilaa palo syttyi.

Saramäen kaupunginosassa sijaitseva on korkean turvatason vankila. Vankila on 255-paikkainen suljettu vankila, jonne sijoitetaan vankeusvankeja ensikertaisista elinkautisiin sekä lisäksi sakko- ja tutkintavankeja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat