Moni hyväksyi sopimuksen, josta ei ole päästä eroon – Sitten sähköyhtiö teki täys­käännöksen

Alle kaksi kuukautta sitten Turku Energia tarjosi uusille asiakkailleen vain pörssisähköä. Niinpä moni pientaloasukas hyväksyi sopimuksen, josta on käytännössä mahdoton päästä eroon. Nyt yllättäen kiinteähintaista sähköä olisikin tarjolla, paremmilla sopimusehdoilla.

Turkulainen Pekka Koivisto oli syksyllä yksi tuhansista turkulaisista, joka oli nauttinut edullisesta sähköstä pientaloyhdistyksen neuvotteleman sopimuksen myötä. Hän ei hyväksynyt Turku Energian uutta määräaikaista tarjousta vaan vaihtoi pörssisähköön. Nyt hän on saanut uuden tarjouksen sähköyhtiöltä.

14.12.2022 16:16

Turkulainen sähköyhtiö Turku Energia yllätti asiakkaansa tällä viikolla. Yritys lähetti pörssisähköä ostaville asiakkailleen tarjouksen kiinteähintaisesta, toistaiseksi voimassa olevasta sähkösopimuksesta.

Tarjouksessa sähkön perushinta on 33,90 senttiä kilowattitunnilta. Todellinen hinta on kuitenkin toistaiseksi noin 30 senttiä, sillä joulukuusta huhtikuun loppuun sähkön arvonlisäveron alennus laskee hintoja. Yhtiön mukaan sopimushinta tarkistetaan seuraavan kerran huhtikuun alussa ja tuolloin on jopa todennäköistä, että hinta laskee.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat