Teinipojat tulivat ostamaan osia mopoon, Audilla saapunut seurue ryösti pojat

Poliisi epäilee yhden autokunnan liittyvän molempiin tekoihin Salossa.

Lounais-Suomen poliisi tutkii kahta tapausta, joissa nuoret joutuivat keskiviikkona rikoksen uhreiksi kauppaa Salossa tehdessään. Poliisi epäilee yhden autokunnan liittyvän molempiin tekoihin.

Ensimmäinen tapauksista sattui noin kello 15.30 Salon rautatieaseman pysäköintialueella.

15-vuotias poika oli sopinut netissä kaupat mopon osista ja saapunut Salon rautatieaseman pysäköintialueelle noutamaan tavarat. Tilanteeseen saapui tummalla Audi-merkkisellä henkilöautolla joukko miehiä, joista yksi vei väkivalloin pojan lompakon. Poliisi tutkii tapausta ryöstönä.

Noin puoli tuntia myöhemmin Salon Halikossa tapahtui samantyyppinen rikos. 16-vuotias poika oli sopinut kaupat mopon osista Prisman pysäköintialueelle, ja paikalle saapui tumma Audi-merkkinen henkilöauto. Autosta nousi kaksi miestä, jotka ottivat pojalta rahat ja poistuvat paikalta. Poliisi tutkii asiaa varkautena.

Poliisin tietojen mukaan tummalla Audilla liikkuneet miehet ovat noin 20–25-vuotiaita. Ainakin yksi miehistä on noin 180 senttiä pitkä ja tummahiuksinen, ja hänellä oli tapahtumahetkellä päällään musta huppari, siniset farkut ja valkoiset tennarit.

Vihjeet tapauksesta voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat