Miehen epäillään hakanneen tuntemattomia ihmisiä useilla kerroilla: Välineenä lukitusketju

Salolaismiehen epäillään pahoinpidelleen neljä henkilöä neljän päivän sisällä.

Salolaismiestä epäillään neljästä pahoinpitelystä. Kuvituskuva.

SalolaiSEN miehen epäillään syyllistyneen neljään pahoinpitelyyn muutaman päivän sisällä julkisilla paikoilla. Poliisi sai maanantai-iltana hätäkeskukselta ilmoituksen pahoinpitelystä Salon Hämeenojankadulla. Tuntematon mies oli lyönyt toista henkilöä esineellä, anastanut omaisuutta ja lähtenyt pakoon. Poliisi ei löytänyt miestä.

Myöhemmin samana iltana poliisi sai uuden ilmoituksen pahoinpitelystä samalta paikalta. Tällä kertaa poliisi löysi tuntomerkkeihin sopivan kolmikymppisen salolaismiehen ja hänet otettiin kiinni. Jälkimmäisellä kerralla mies oli lyönyt toista pyörän lukitusketjulla. Poliisi epäilee, että ketjua käytettiin myös ensimmäisessä pahoinpitelyssä.

Tutkinnan yhteydessä selvisi, että mies oli syyllistynyt edellisenä päivänä sunnuntaina pahoinpitelyyn salolaisessa ravintolassa ja sitä ennen perjantaina helsinkiläisessä ravintolassa.

”Joissakin tapauksissa on [epäillyn] miehen mukaan sanaharkkaa. Joissakin tapauksissa motiivi ei ole selvinnyt”, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jutta Store kertoo.

Mies ei tuntenut entuudestaan pahoinpitelyjen kohteita. Väkivallan uhreista kukaan ei loukkaantunut vakavasti.

Poliisi kertoo miehellä olevan aiempaa väkivaltarikos­epäilytaustaa. Storen mukaan aiemmat epäilyt ovat olleet samantyylisiä pahoinpitelyjä.

Mies vapautettiin keskiviikkona, mutta hänet määrättiin matkustuskieltoon.

Haluatko lisää luettavaa Turun seudulta? Tilaa HS Turun uutiskirje täältä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat