Naurua ilmassa - Kulttuuri | HS.fi

Naurua ilmassa

Akrobaatti heittää kevyitä voltteja, lentää pesuvadissa ilmaan ja tulee pää edellä alas. Kevyesti näyttää sujuvan ja ilmalennolla naurattaa. Miten tolkuttoman vaikea asia voi näyttää niin helpolta ja virnistelyttää vielä? "Ei se tietenkään ikinä ole helppoa, sanoo ghanalainen 21-vuotias akrobaatti Ebenezer Ackom-Aidoo , joka on temppuillut joulun aikaan Hurjaruuthin Talvisirkuksessa.

Hurjaruuthin Talvisirkuksessa hurjasteli ghanalainen akrobaattiryhmä Ebenezer Ackom-Aidoo (vas.), Lawrence Mensah (alhaalla), Rasmani Akudbilla ja Abdul Eliasu.

6.1.2013 2:24

Akrobaatti heittää kevyitä voltteja, lentää pesuvadissa ilmaan ja tulee pää edellä alas. Kevyesti näyttää sujuvan ja ilmalennolla naurattaa.

Miten tolkuttoman vaikea asia voi näyttää niin helpolta ja virnistelyttää vielä?

"Ei se tietenkään ikinä ole helppoa, sanoo ghanalainen 21-vuotias akrobaatti Ebenezer Ackom-Aidoo, joka on temppuillut joulun aikaan Hurjaruuthin Talvisirkuksessa. Tietysti hän on tipahtanut. Hän aloitti lapsena temppuilemalla kavereiden kanssa Ghanassa kaduilla, missä yleisön sai vain paras. Välillä sattui hirveitä. Naama edellä maahan ja sitä rataa.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat