Kriitikot innostuivat suomalaiselokuva Big Gamesta Yhdysvalloissakin – "parasta kulttuuridiplomatiaa" - Kulttuuri | HS.fi

Kriitikot innostuivat suomalaiselokuva Big Gamesta Yhdysvalloissakin – "parasta kulttuuridiplomatiaa"

Elokuva-arvostelijat ovat innostuneet Jalmari Helanderin Big Game -elokuvasta myös Yhdysvalloissa. Suomalaisvetoinen toimintaseikkailu tulee Yhdysvalloissa ensi-iltaan tänään perjantaina. Suomen kallein elokuvatuotanto saa Yhdysvaltain lehdistössä ja verkkojulkaisuissa pääosin myönteisiä arvioita.

Suomalaiselokuva Big Game saa Yhdysvalloissa ensi-iltansa 26. kesäkuuta.

26.6.2015 10:15

Elokuva-arvostelijat ovat innostuneet Jalmari Helanderin Big Game -elokuvasta myös Yhdysvalloissa. Suomalaisvetoinen toimintaseikkailu tulee Yhdysvalloissa ensi-iltaan tänään perjantaina.

Suomen kallein elokuvatuotanto saa Yhdysvaltain lehdistössä ja verkkojulkaisuissa pääosin myönteisiä arvioita. Elokuvan toimintajaksoja kehutaan ja myös elokuvan huumoriin kiinnitetään huomiota. Ohjaaja Jalmari Helanderia myös verrataan odotetusti Renny Harliniin ja totutusti myös Steven Spielbergiin. Seikkailuelokuva on kuitenkin lajityypiltään toimintakomediaa, joten sen saamat arvosanat jäävät keskinkertaisiksi. Arvostelijat antavat Big Gamelle keskimäärin arvosanoja asteikon keskivaiheilta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat