Suorat lähetykset yleistyvät vauhdilla sosiaalisessa mediassa – jo nyt voi seurata Anssi Kelaa soittamassa tai Ricky Gervaisia rapsuttamassa kissaansa - Kulttuuri | HS.fi

Suorat lähetykset yleistyvät vauhdilla sosiaalisessa mediassa – jo nyt voi seurata Anssi Kelaa soittamassa tai Ricky Gervaisia rapsuttamassa kissaansa

Streamaus on tullut viime aikoina vahvasti mukaan sosiaaliseen mediaan. Facebook julkaisi elokuussa julkkiksille tarkoitetun Mentions -sovelluksen, jota Suomessa ryhtyi käyttämään ensimmäisten joukossa Anssi Kela. Twitterillä taas on Periscope. Sitä pääsee käyttämään kuka tahasa.

Muusikko Anssi Kela istahti keskiviikkona 2. syyskuuta kello 19 työhuoneeseensa ja aloitti Facebookissa suoran lähetyksen. Ruutukaappaus livelähetyksestä.

6.9.2015 15:36

Facebookissa notkujat pääsevät kohtaamaan tätä nykyä yhä useammin yllätyksiä kesken somesessionsa. Facebookissa on nimittäin voinut nähdä viime viikkoina yhä useammin julkkiksen pitämässä omaa, henkilökohtaista suoraa lähetystään.

Tällä viikolla esimerkiksi muusikko Anssi Kelaa Facebookissa seuraavat pääsivät näkemään, kuinka Kela soitti ja lauloi omalla työhuoneellaan, livenä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat