HS Kirjaston viikon kirja: Mikä selittää Donald Trumpin suosiota? Voit nyt ladata ilmaiseksi Saarikoskien kirjan Trump – Mies kuin Amerikka - Kulttuuri | HS.fi

HS Kirjaston viikon kirja: Mikä selittää Donald Trumpin suosiota? Voit nyt ladata ilmaiseksi Saarikoskien kirjan Trump – Mies kuin Amerikka

Kirjeenvaihtajien taustoittava teos piirtää Trumpin henkilöstä juuri niin vastenmielisen kokovartalokuvan kuin miltä hän on pintajulkisuuden perusteella näyttänyt.

Donald Trump osoittaa sanansa vaaliväittelyn yleisöön 12. lokakuuta.

29.10.2016 9:44

Yhdysvaltain uusi presidentti valitaan runsaan viikon kuluttua. Miten on mahdollista, että ailahteleva viihdejulkkis Donald J. Trump on lähellä tulla valituksi Yhdysvaltojen presidentiksi?

Sitä selvittää Helsingin Sanomien Washingtonissa asuvien toimittajien Laura Saarikosken ja Saska Saarikosken tuore kirja Trump, joka on nyt HS Kirjaston viikon kirja ja luettavissa ilmaiseksi sähköisessä HS Kirjastossa. HS Kirjasto on HS:n iPad- ja Android-tablettisovelluksista löytyvä sähkökirjakokoelma. Viikon kirja on luettavissa ilmaiseksi, jos tilaajalla on painetun lehden lisäksi HS:n digitilaus.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat