Kulttuuri

Uusien parhaita Vanhempien helmiä

Tilaajille

Äkkiä pakoon. Seppo Sillanpään lastenlauluja 2. (Olarin musiikki). Levollinen, akustisin instrumentein soitettu lastenmusiikki nostaa hauskat tekstit hyvin esille. Ilahduttavan monipuolinen instrumenttivalikoima.

Ti-Ti Nallen Laulutupa (Ti-Ti Tuotanto). Riitta Korpelan mutkattomien, tarttuvien uusien laulujen seassa on joukko trad.-sävelmiä Suutarinemännän kehtolaulua myöten. Viides - ja paras? - Ti-Ti -levy.

Ankkapäällikkö Annaliisa (Olarin musiikki). Pentti Rasinkangas ja Ohilyönti ovat ahkeralla keikkailulla saaneet hyvän tuntuman siihen, mikä toimii. Musiikillisesti rikas ja teksteiltään riemastuttava levy, yksi viime aikojen parhaita.

Sutsisatsi (MTV-Musiikki). Fröbelin palikoiden rokkaavaa lastenmusiikkia tekstein, joita on helppo laulaa ja leikkiä. Liitteessä sanat leikkiohjeineen.

Taitaa päästä... laulu! (Musiikki Sariola). Eevaleena Sariolan ja kumppaneiden taattua lastenmusiikkia. Soittamisen ja laulamisen ilo välittyy hyvin.

Omin päin. (RCA / BMG). Anna-Leena Härkösen teksteissä on särmää ja ne käsittelevät vaikeitakin aiheita. Sävellykset - osin lattarirytmiset - ovat Pekka Ruuskan ja Vesa Mäkisen. Härkösen lisäksi laulavat Sinikka Sokka ja Puntti Valtonen.

Otusorkesteri: Maailmalla . (SeOn-tuotanto). Perinteistä musiikkia yli kymmenestä maasta, tuoreesti sovitettuna.

Aladdin-soundtrack (K-Tel) on yhtä huolellista työtä kuin elokuvakin. Suuri orkesteri soi massiivisesti, ja suomalaiset osuudet ovat ammattityötä. Mukana on mm. Espoon Candomino-kuoron laulajia ja tuttuja näyttelijöitä, mm. Vesa-Matti Loiri Henkenä.

Georg Malmsténin parhaat lastenlaulut (Fazer / Finnlevy). Lastenmusiikin klassikot cd-aikaan siirrettynä, sisältää mm. alkuperäiset Mikki-Hiiri -laulut.

Iso mies ja keijukainen (Love / Siboney). Kekseliäs, musiikillisesti monipuolinen, sovituksiltaan riittävän selkeä ja aidosti hauska levy! Lasten raikas kerronta rytmittää musiikkia.

Annitanni-kasetit (Fuga). Hellyttävää, lasten esittämää ja pienimuotoisesti säestettyä musisointia. Kaksi- ja puolivuotias alkoi heti laulaa mukana tutuimpia lauluja. Kertaottoäänitys tuo vaihteeksi mukavan käsin tehdyn maun.

Kommentit

  Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Näytä lisää
  Luetuimmat
  1. 1

   Tarina opiskelijanaisen täysin surkeasta seksiyöstä nousi maailmanlaajuiseksi hitiksi – Miksi annamme huonon seksin tapahtua?

  2. 2

   Suurmoskeijahanke sai pakit Helsingissä, puuhanainen uhkaa viedä moskeijan muualle: ”En ole käynyt yhtäkään järkevää keskustelua yhdenkään poliitikon kanssa”

  3. 3

   Walesilainen lammasfarmari äänesti brexitin puolesta, mutta nyt EU-ero vaarantaa koko elämäntyön: ”En koskaan halunnut kovaa brexitiä”

  4. 4

   Ultra Bran jälkeen Vuokko Hovatta menetti ensin lapsen ja sitten miehensä: ”On lohdullista tietää, että aika kauheistakin asioista voi selvitä”

   Tilaajille
  5. 5

   Espoo varautuu ongelmiin: Liikennekaaos uhkaa tammikuussa, kun länsimetron liityntäliikenne käynnistyy

  6. 6

   Helsinki-Vantaan lentokenttä meni sekaisin: Laukkujensa etsijöitä kehotettiin tiistaina lähtemään pois ja palaamaan aamulla asiaan

  7. 7

   Pakkasukon porttikielto on hyvä uutinen

  8. 8

   Egyptiläinen laulajatar söi musiikkivideolla banaania alusvaatteissaan – tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankilaan siveettömyydestä

  9. 9

   Ihminen tarttuu herkkuihin, kun elämä kaatuu päälle – ”Tunnesyöminen” on yleinen ilmiö, mutta sen voi saada kuriin yksinkertaisilla keinoilla

   Tilaajille
  10. 10

   Erikoisen ”tappaja-ankan” fossiili löytyi Mongoliasta – dinosaurus oli niin erikoinen, että tutkijat epäilivät otusta väärennökseksi

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Tarina opiskelijanaisen täysin surkeasta seksiyöstä nousi maailmanlaajuiseksi hitiksi – Miksi annamme huonon seksin tapahtua?

  2. 2

   #Metoo-kampanja voi lannistaa ujot ja kokemattomat pojat

  3. 3

   Venäjä saattaa antaa Ruotsille ikävän joululahjan: Iskander-ohjuksia naapuriin – Mutta miksi ohjus­kohut hymyilyttävät Venäjän tuntevia suomalais­sotilaita?

   Tilaajille
  4. 4

   Suurmoskeijahanke sai pakit Helsingissä, puuhanainen uhkaa viedä moskeijan muualle: ”En ole käynyt yhtäkään järkevää keskustelua yhdenkään poliitikon kanssa”

  5. 5

   Sikarin muotoista asteroidia tarkkaillaan radioteleskoopilla – se on niin outo, että siinä voisi olla merkkejä vieraasta sivilisaatiosta

  6. 6

   Ultra Bran jälkeen Vuokko Hovatta menetti ensin lapsen ja sitten miehensä: ”On lohdullista tietää, että aika kauheistakin asioista voi selvitä”

   Tilaajille
  7. 7

   Vuosikymmeniä paraatipaikalla polkuhintaan kirjoja myynyt antikvariaatti kaatui Helsingin kaupungin vuokran­korotuksiin – ”Olemme pelanneet tähänkin asti minimikatteella”

  8. 8

   Ensin Vantaa kaatoi tonnikaupalla lasten ruokaa roskiin, nyt kaupunkilaiset maksavat siitä miljoona euroa – ”Käsittämätön virhe”, luonnehtii poliitikko

  9. 9

   Mielikuva automarketissa ravaavasta ”prisma­perheestä” lykkää lapsen­tekoa – kolme–nelikymppisten ruuhka­vuodet pakkautuvat yhä lyhyempään jaksoon

  10. 10

   Suomalaismies vaati Googlelta 120 000 euron korvauksia henkisestä kärsimyksestä, kivusta ja särystä, mutta joutui itse maksajaksi

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Helsinkiläis­nainen otti kuvan pyörä­tielle pysäköidystä paketti­autosta – autosta tuli poliisi ja vei ilman henkilöllisyys­todistusta liikkeellä olleen naisen putkaan

  2. 2

   Kuvia Suomesta, osa 27: Mikko Suutarinen valokuvasi kuljettajia, jotka muistuttavat ajoneuvojaan

  3. 3

   Alma on julkaissut musiikkia vain vajaat 17 minuuttia – Onko hän todella kansain­välisesti menestynein suomalainen artisti?

   Tilaajille
  4. 4

   Tämä kysymys kysytään lähes jokaisessa työhaastattelussa, sillä se paljastaa työntekijästä paljon – Näin vastaat siihen oikein

   Tilaajille
  5. 5

   Onko tässä Linnan juhlien hervottomin kuva – Oletko koskaan nähnyt Timo Soinia yhtä onnellisena?

  6. 6

   HS:n lukijat äänestivät suosikkinsa Linnan juhlien näyttävimmistä puvuista – kärki­viisikossa säihkyviä paljetteja, upeita laahuksia ja Suomen leijonalla koristeltu housupuku

  7. 7

   Kummelin Heikki Silvennoinen on ymmällään ja otettu sketsinsä maailmanlaajuisesta suosiosta: ”Pääasia, että ihmiset nauravat”

  8. 8

   Viiden lapsen isä Topi Linjama erosi vanhoillislestadiolaisuudesta ja puolustaa nyt isien asemaa – Isä on monessa perheessä juoksupoika ja äiti projektipäällikkö, hän sanoo

   Tilaajille
  9. 9

   Järjestäjän Facebook-kirjoitus osoittaa: Töölöntorin alpakka­tapahtumalla haluttiin viedä huomio pois 612-kulkueesta ja saada se siirtymään muualle

  10. 10

   Toimittaja kyykkäsi viikon ajan: asennon vaikeus ja kivistys yllättivät, muiden kummastelu ja muotikin haittasivat – lopulta käteen jäi uusi, terveellinen tapa

   Tilaajille
  11. Näytä lisää