Tärkeintä on kuitenkin kulina - Kulttuuri | HS.fi

Tärkeintä on kuitenkin kulina

Venäläinen ravintola: Silli á la Russe, blinit, borssi, linnunmaitokakku, venäläinen tee. Juomat: georgialainen viini Tamada -96, kuohuviini, vodka Stolitshnaja. 100 mk.

29.8.1998 3:00

Pectopahissa on nostatusta. Ei vain blineissä vaan tunnelmassa, joka tempaa mukaansa teltallisen venäläisen menun nauttijoita.

Kansaa tungeksii sisään, borssi tuoksuu, haitari soi, ja Tintti laulaa venäläisiä klassikoita.

Tarjoiluhenkilökunta koostuu diplomikielenkääntäjistä ja muista professoritason sovjetologeista, ja ruokailijoiden joukosta voi bongata suomalais-venäläistä intelligentsiaa.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat