Painajaismaisen maskuliinisuuden vallassa Michael Burleighin Kolmas valtakunta pohtii, miten Saksa taipui raakuuteen ja tyhmyyteen Useimmat saksalaiset olisivat halunneet, että juutalaisia sorrettaisiin vain "laillisesti" - Kulttuuri | HS.fi

Painajaismaisen maskuliinisuuden vallassa Michael Burleighin Kolmas valtakunta pohtii, miten Saksa taipui raakuuteen ja tyhmyyteen Useimmat saksalaiset olisivat halunneet, että juutalaisia sorrettaisiin vain "laillisesti"

30.1.2005 2:00

kirjat Painajaismaisen maskuliinisuuden vallassa Michael Burleighin Kolmas valtakunta pohtii, miten Saksa taipui raakuuteen ja tyhmyyteen Useimmat saksalaiset olisivat halunneet, että juutalaisia sorrettaisiin vain "laillisesti" M ichael Burleighin massiivinen Kolmas valtakunta on erinomainen teos. Se kokoaa taitavasti yhteen hyvin paljon kaikesta siitä, mitä natseista ja Hitleristä tiedetään. Se kertoo keskeiset tapahtumat ja esittää todennäköisimmät syyt, alaviitteissään myös vaihtoehtoisia tulkintoja. Kirja painottuu tapahtumien selittämiseen huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi kronikkana hyvä William Shirerin Kolmannen valtakunnan nousu ja tuho.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat