Lippupula uhkaa – näihin klassisen konserttisyksyn huippuhetkiin ehtii vielä - Kulttuuri | HS.fi
Kulttuuri

Lippupula uhkaa – näihin klassisen konserttisyksyn huippuhetkiin ehtii vielä

Liput varsinkin Musiikkitaloon olivat alkusyksystä taas tiukassa, mutta nyt vähän helpottaa. HS kokosi klassisen orkesterisyksyn tärpit konserteista, joihin saa vielä lippuja – ainakin toistaiseksi.

Susanna Mälkki (yllä) johtaa Helsingin kaupunginorkesteria myös keskiviikkona ja torstaina Musiikkitalossa. Alarivissä Radion sinfoniaorkesterin ylikapellimestari Hannu Lintu, Helsingin kaupunginorkesterin lausujadebyytin tekevä Krista Kosonen, Tapiola Sinfoniettan Beatles-konsertissa laulava Pepe Willberg ja Australian kamariorkesterin kanssa musisoiva Olli Mustonen.

Julkaistu: 27.9.2017 2:00, Päivitetty 27.9.2017 16:30

Lukijapalaute oli tyrmistynyttä tänäkin syksynä: miksi orkesterien kausikortit viedään käsistä? Miksi yksittäisiin konsertteihin on niin vaikea saada lippuja?

Ymmärsihän sen, kun Esa-Pekka Salonen johti Helsingissä Musiikkitalossa ja Kansallisoopperassa ja Karita Mattila lauloi Turun musiikkijuhlilla muiden tähtien kanssa. Nyt myydään ei-oota esimerkiksi loistavan arvostelumenestyksen saaneen Sebastian Fagerlundin Syyssonaatti-oopperan esityksiin Kansallisoopperassa.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Kulttuuri