Uutuuskirja paljastaa: Vain elämää -sarja tuotti Neumannille 300 000 euroa ja syöksi hänet ongelmiin verottajan kanssa – ”Mulla ei ole nykyään edes pankkitunnuksia”, artisti tunnustaa - Kulttuuri | HS.fi
Kulttuuri

Uutuuskirja paljastaa: Vain elämää -sarja tuotti Neumannille 300 000 euroa ja syöksi hänet ongelmiin verottajan kanssa – ”Mulla ei ole nykyään edes pankkitunnuksia”, artisti tunnustaa

”Kuule Nipa, me pidetään huoli siitä, että sä et kauaa tolla Jaguarilla ajele”, Neumann muistelee humalaisen verovirkailijan todenneen hänelle vuonna 1987.

Vain elämää -sarjassa Neumann pääsi muun muassa istuttamaan puita hakkuualueelle.

Vain elämää -sarjassa Neumann pääsi muun muassa istuttamaan puita hakkuualueelle. Kuva: Janica Wahlström

Julkaistu: 29.9.2017 15:04

”Sitä on moni tänä päivänäkin jaksanut päivitellä ja siunailla, että mihin helvettiin meni ne rahat, joita homman ympärillä pyöri aika kiitettävästi. Jonnekin ne meni.”

Näin toteaa Pertti Neumann keskiviikkona ilmestyvässä elämäkerrassaan Neumann, Dingo-kipparin lokikirja (Into). Salla Nazarenkon kirjoittama kirja kertoo artistin lapsuudesta, kouluvuosista, merielämästä ja tietysti musiikista. Perattua tulevat myös biisien tekemisen mysteeri sekä naiskuviot.