Shia LaBeouf kertoo HS:lle, kuinka eläytyi raivoavan tennistähden rooliin Borg/McEnroe-elokuvassa – ja Veli Paloheimo valmensi: ”Sitten hän möyri harjoitushallin ikkunasta takaisin ja pyysi anteeksi” - Kulttuuri | HS.fi

Shia LaBeouf kertoo HS:lle, kuinka eläytyi raivoavan tennistähden rooliin Borg/McEnroe-elokuvassa – ja Veli Paloheimo valmensi: ”Sitten hän möyri harjoitushallin ikkunasta takaisin ja pyysi anteeksi”

Borg/McEnroe -elokuva kertoo Björn Borgin ja John McEnroen kaksintaistelusta Wimbledonissa 1980. HS tapasi John McEnroeta esittävän Hollywood-tähden Shia LaBeoufin – sekä Veli Paloheimon, joka valmensi LaBeoufia tenniksen saloihin.

Shia LaBeouf (oik.) eläiytyi tennistähti John McEnroen rooliin elokuvassa Borg/McEnroe.­

13.10.2017 2:00 | Päivitetty 13.10.2017 8:03

Hollywood-tähti Shia LaBeouf, 31, istuu tukholmalaishotellin sohvalla ja juttelee toimittajille innostuneen oloisena uusimmasta elokuvastaan.

”Ei tämä läheskään aina ole näin hauskaa”, hän sanoo.

Mukavaa jos näin on: elokuva, josta LaBeouf puhuu, on nimittäin ruotsalais-tanskalais-suomalainen yhteistuotanto. Borg/McEnroe kertoo kahdesta suuresta tennistähdestä, ruotsalaisesta Björn Borgista ja amerikkalaisesta John McEnroesta. Janus Metzin ohjaama elokuva huipentuu kaksikon legendaariseen otteluun Wimbledonissa vuonna 1980.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat