Kiinnostavatko neandertalilaiset hautaustavat ja Kustaa Vaasan poikien seksielämä? – Juha Hurmeen ja teatteriopiskelijoiden iltamat kiertävät nyt Suomea ja sukeltavat historiaan - Kulttuuri | HS.fi

Kiinnostavatko neandertalilaiset hautaustavat ja Kustaa Vaasan poikien seksielämä? – Juha Hurmeen ja teatteriopiskelijoiden iltamat kiertävät nyt Suomea ja sukeltavat historiaan

Teatterikorkeakoulun Suomi 100 000 -esitystä sai tilata seurantaloille, ja liki viidestäsadasta hakijasta kuuttatoista onnisti. Kenraaliharjoitus pidettiin Nurmijärven Röykässä.

Käsikirjoittaja ja ohjaaja Juha Hurme toivottaa yleisön tervetulleeksi Suomi 100 000 -iltamiin Nurmijärvellä, Röykän-Leppälammen nuorisoseurantalossa, ja Katariina Valentin tulkkaa sanat viittomakielelle.

17.10.2017 2:00 | Päivitetty 17.10.2017 12:27

”Alkuun me täräytetäänkin Aleksis Kiven Keinu, Nurmijärvellä kun ollaan! Biisi on aina hyvä aloitus! Vasta sen jälkeen Silvan juhlapuhe!”

Ohjaaja ja käsikirjoittaja Juha Hurme on saanut uuden ajatuksen Suomi 100 000 -iltamakiertueen ohjelmasta, ja Teatterikorkeakoulun harjoitussalissa seitsenhenkinen työryhmä nyökyttelee.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat