#Metoo-kampanja sai tuekseen #kulissientakana-kampanjan, jossa kulttuurialan työntekijät kertovat törkeyksistä – alalla on nyt ryhdytty toimiin ahdistelijoiden kitkemiseksi - Kulttuuri | HS.fi

#Metoo-kampanja sai tuekseen #kulissientakana-kampanjan, jossa kulttuurialan työntekijät kertovat törkeyksistä – alalla on nyt ryhdytty toimiin ahdistelijoiden kitkemiseksi

#Metoo-kampanja sai Suomessa vahvan lisätuen, kun yli tuhat kulttuurialan työntekijää julkaisi #kulissientakana-vetoomuksen. HS kysyy nyt, millä keinoin ahdistelulle saadaan stoppi.

1.12.2017 2:00 | Päivitetty 2.12.2017 9:42

”Keskustelun lomassa miesnäyttelijä laittoi yhtäkkiä kätensä jalko­väliini. Sanoi ’hakevansa inspiraatiota’. Se oli niin absurdia että ohitin sen, halusin myös vain hoitaa kohtauksen tekemisen loppuun.”

”Heräsin kesken kuvausten yöllä siihen, kun tuottaja oli tullut omilla avaimilla hotellihuoneeseeni. Sain hänet ylipuhuttua lähtemään sillä, että näkisimme mieluummin ’huomenna’. Seuraavana yönä minun piti pyytää kollegaa huoneeseeni, koska pelotti niin paljon.”

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat