Valtaan ovat pyrkimässä omaehtoisesti seksuaaliset naiset, sanoo Viivi Huuska – Pete Parkkosesta seksiobjektin muovanneen ohjaajan mukaan ”mainonta on suurta valhetta” - Kulttuuri | HS.fi

Valtaan ovat pyrkimässä omaehtoisesti seksuaaliset naiset, sanoo Viivi Huuska – Pete Parkkosesta seksiobjektin muovanneen ohjaajan mukaan ”mainonta on suurta valhetta”

Viivi Huuskaa kiinnostaa naisten rooli sosiaalisessa mediassa. ”Vasta nyt valtaan ovat pyrkimässä omaehtoisesti seksuaaliset naiset. Laulaja Nicki Minajin ja Rihannan kuvien tulkinta on haastavaa, mutta minulle he edustavat vapautumista”, hän sanoo.

Viivi Huuska on seurannut selfiekulttuuria IRC-Gallerian ajoista lähtien. ”Se oli ensimmäinen alusta, missä vaihdettiin mielipiteitä ulkonäöstä, mutta jo siellä aikuiset miehet pilkkasivat nuorten tyttöjen string-videoita.”

10.1.2018 2:00 | Päivitetty 10.1.2018 14:10

Helsinkiläinen video-ohjaaja ja valokuvaaja Viivi Huuska tunnetaan rohkeudestaan. Hän muovasi laulaja Pete Parkkosesta seksiobjektin Kohta sataa -mu­siikkivi­deolla ja ravisteli mainosten kliseistä naiskuvaa Kalevala Korun mainosfilmillä.

Siinä ei nähty malleja, vaan transnainen ja painonnostaja Miss Suomi -kisoista tutun Armi-kappaleen soidessa taustalla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat